Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC

Nechce se mi věřit, že jako dobrá řidička nepoznáte, jestli je auto na naftu či benzín (když to tedy není označené na dvířkách nádrže, jako, že tedy většinou je). Minimálně na zadní pravé straně vozu, popř. u prahů nebo na předních dveřích řidiče či spolujezdce (např. Renault), je kubatura (1,2 1,4 1,6 1,8 1,9 2,0 2,5 3,0 atd.) a typ motoru. Může být různé, ale snad na 1 vyjímku, pokud je v označení obsaženo písmeno "D" (d, td, tdi, sdi, hdi, tdci, dci, cdi, vcdi, jtd, a kdo ví ce ještě), jedná se výhradně o diesel. Naopak ostatní označení (i, mpi, fsi, tsi...) která písmeno "D" nemají, jsou benzíňáky. Další prvek, podle kterého poznáte diesel, je kontrolka žhavení (světýlko ve tvaru topné spirály). A ještě jedna věc....to, že po natankování nastartujete, ještě neznamená, že jste nemohli natankovat špatné palivo - to se může projevit později (hlavně když do dieselu natankujete benzín, to se jednou povedlo kolegovi v práci na služební cestě a ujeli jsme ještě cca 5 km...)

0 0
možnosti
Foto

Tenhle problém (přetahování hadice přes kapoty) řeší vlastně všichni, kteří vlastní nějaké "asiaty", které mají hrdla nádrží jako volant v Evropě vlevo (v Japonsku je volant vpravo) a sám jsem tuto záležitost zažíval u svého Suzuki. Abyste se autorko tomu problému aspoň částečně vyhnula, doporučuji vám vozit sebou aspoň 5-litrový kanystr (samozřejmě plný...) :-P

0 0
možnosti
PL

P46e47t12r 35L56a93n21g56e84r

28. 3. 2017 14:19

příjemné počtení, R^ přesto nevěřím, že jste takové kopyto, jak píšete, nějaká ta nadsázka tam bude

0 0
možnosti
LK

malinko :) ale k stojanům na druhou stranu, už opravdu nejezdím.

0 0
možnosti
PB

.....;-D tak v tomto směru ste už přinejmenším "pokročilá" !R^

1 0
možnosti

Dík. Bezva se to četlo! :-))

0 0
možnosti
MS

Nechce se mi věřit,že takový dobrý řidič,který zvládne i traktor neumí natankovat.Je ale fakt,že auto ani traktor na papíry nejezdí.

Ono je úplně jedno,jestli sedí za volantem chlap,nebo ženská.Dneska už je doba, kdy se ženský chovají jako chlapi a chlapi jako ženský.Samozřejmě není to paušál na všechny,ale na část populace.Někteří údajně dobří řidiči,kteří se chlubí počtem najetých kilometrů bez nehody, by svým stylem jízdy nejlépe pro bezpečnost a hlavně plynulost provozu udělali,kdyby zahodili klíče a pohybovali se pěšky.

0 0
možnosti
LK

To bude tím, že měřím asi jako průměrný obyvatel Hobitína a přetáhnout tu hadici přes auto je opravdu nadlidský i nadhobití výkon. :)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS